Hudklinik i Kronoberg

Skin Resurfacing och rejuvenation (laser skin peeling)

Den kollektiva önskan att stanna för alltid ung har skapat en enorm marknad för anti-aging behandlingar. Den senaste utvecklingen inom laserteknik nu leverera en längre livslängd och vetenskapligt beprövad metod för att återställa den naturliga skönheten i huden. Till skillnad från traditionella behandlingar såsom dermabrasion och kemisk peeling, de unika egenskaperna hos laser hud renovering tillåta mer exakt och exakt kontroll över behandlingsprocessen.

Hud renovering och behandlingar föryngring kan utföras antingen i ablativ lägen med en Er: YAG-laser eller icke-ablatively med en Nd: YAG-laser, beroende på den särskilda estetiska resultat som patienten och läkaren vill uppnå. Dessutom kan ablativ och icke-ablativ behandling också kombineras i en omfattande anti-aging behandling, såsom TwinLight ™ Fractional föryngring systemet.

Introduktion TwinLight Fractional föryngring

Tidigare hud föryngring förfaranden behandlade stora delar av huden, oavsett åldern eller inte. Men med revolutionerande TwinLight ® Fractional föryngring metod riktar laserljuset exakt brister i huden och lämnar den omgivande frisk hud orörd. Värmen från laserenergin stimulerar också produktionen av nytt kollagen i läderhuden, och den omgivande, obehandlade huden hjälper att påskynda processen föryngring.

En enkel och effektiv 3-steg lösning

TwinLight ® Fraktionerad föryngring är en enkel 3-stegs procedur optimerad för att avsevärt förbättra hudens mjukhet och ge den ett fräschare, friskare utseende. Den djupa värmeeffekt av Nd: YAG laser hjälper föryngra och stimulera huden, medan Er: YAG-balk hjälper kroppen att bilda nya, stramare hud.

Steg 1 – Konditionering: en Nd: YAG-strålen passerar längs ytan två gånger. Den första passagen ger en kort stimulans på huden, tränger den andra passagen vävnaden, orsakar djup FRAC3 ® uppvärmning och konditionering av huden för en effektiv behandling fraktionerad terapi.

Steg 2 – Fractional behandling: Gammalt, utslitna hud ablateras bort av en fraktionerad Er: YAG-laser. De exakta mikro-avlägsnad kanaler kommer att ersättas med nya, hårdare och frisk vävnad som nya hud former.

Steg 3 – Peeling: Huden är borttagen med en lätt fullständig Er: YAG balk som avslutar behandlingen och tar bort ytliga brister.

Använda fraktionerad ljus att föryngra huden kan producera en effekt som är perfekt graderas till patientens förväntningar, och erbjuder en grad av kontroll och effektivitet som möjliggör mycket exakt skulptering av huden. Behandlingar kan sträcka sig från lätt beröring-ups till djup kollagen remodeling, perfekt för patienter som vill drastiska föryngring effekter, men är inte lutar sig mot aggressiva kirurgiska eller kemiska alternativ. Denna behandling är lämplig för alla hudtyper och

toner, med minimal down timme, betydder några dagar med fjälling då man kan få behandling på helg och kan gå som vanlig till jobbet det kräver bara mjukgörande och solkräm

För mer information boka tid.

Namnlös

Etikettmoln