Hudklinik i Kronoberg

Pigmenterade lesioner

Pigmenterade lesioner är anmärkningsvärt vanligt och den överväldigande majoriteten är godartade. Det är allmänt erkänt i det medicinska samfundet att Q-switchade lasrar är idealiska verktyg för att effektivt avlägsna benigna pigmenterade lesioner. Flera våglängder, Q-switchad laser system med frekvens-fördubblade KTP är en unik möjlighet att producera mycket korta pulser av intensivt ljus som selektivt absorberas av behandling-specifika pigment i en lesion.

Fyra våglängder för det bredaste utbudet av lesioner

Erbium:yag och NAD:YAG lasersystem är det perfekta verktyget för att behandla ett brett spektrum av pigmenterade lesioner, vilket möjliggör behandlingar för allt från nevi (mol) och kärlskador till Ephelides, solfläckar och melasma. Ytliga skador kan behandlas mest effektivt med ytlig erbium laser, medan 1064 nm kan användas för att rikta djupare lesioner.det är skonsam med ger inga ärrblilning om man jänmför med kirurga ingrep som lämnar ärr efter sig.

Er: YAG kan lasrar även användas för ablation av keratoser, födelsemärken och andra pigmenterade lesioner, vilket möjliggör avlägsnande av epidermis och dermis ytliga på ett kontrollerat och relativt oblodig sätt. Kliniska studier har visat att Er: YAG-lasrar är mycket effektiva för behandling av aktinisk keratos, med en klinisk och histologisk förbättring av upp till 93% efter bara en behandling.

NamnlösNamnlös

Etikettmoln