Hudklinik i Kronoberg

Nagelsvamp

Nagel svamp,( Onykomykos) behandlingen  är en revolutionerande, patientvänlig metod för behandling av onykomykos . Det är ett enkelt och effektivt sätt som använder kraften av Nd: YAG-laser ljus för att värma jämnt genom hela djupet av den påverkade spik och hudvävnad, den försvagar effektivt och dödar parasitiska svampar som har infekterade patientens naglar.

Säkert och effektivt, utan biverkningar

Djupt, stimulerar lasern uppvärmning av nagelbädden för att döda parasiter svamp. Den naturliga tillväxten och immun processer i kroppen kan då återställa den till dess ursprungliga tillstånd. Jämfört med traditionella metoder, sprida effekterna av laserljus jämnt i vävnaden och är inte föremål för vare sig gränserna för kemisk diffusion (som är topicals) eller induktion av hepatoxic biverkningar (som är fallet med orala läkemedel).

De tre enkla steg:

• Steg 1: Fila ner nageln. Under onykomykos nagel blir deformerade och överväxta, kan det tjockna också. Filning gör att nageln tillåter laserljus att helt tränga in i behandlingsstället.

• Steg 2: Administrera Nd: YAG laser pulser i ett cirkulärt mönster som täcker hela nageln. Något överlappar balken så att nageln är helt täckt. Patienten ska känna en lätt uppvärmande känsla i hela nageln.

• Steg 3: Mål Nd: YAG laser pulser runt omkretsen av nagelbädden och runt fingret eller tån. Ofta parasitiska svamp har arbetat sig bortom nagelbädden och måste elimineras i alla vävnaden som omger spiken för att förhindra upprepning.

Den laser behandlingen utförs vanligtvis fyra gånger med en veckas mellanrum. Alla naglar skall behandlas under varje behandling. Laserljus kan också effektivt behandla svamp som har smittat hudvävnaden.

Namnlös

 

Nagelsvamp

Onykomykos behandling är en revolutionerande, patientvänlig metod för behandling av onykomykos (tånagelsvamp). Det är ett enkelt och effektivt förfarande som använder kraften av Nd: YAG-laser ljus för att värma jämnt genom hela djupet av den påverkade spik och hudvävnad, effektivt försvagar och dödar parasitiska svampar som har infekterade patientens naglar.

Säkra och effektiva, utan biverkningar

Djup laser stimulerar uppvärmning av nagelbädden och döda parasiter svamp. Den naturliga tillväxten och immun processer i kroppen kan då återställa vävnaden till dess ursprungliga tillstånd. Jämfört med traditionella metoder, sprida effekterna av laserljus jämnt i vävnaden och har bättre effekt än topical mediciner och tabletter som har mindra diffusion

Behandlingen utförs vanligtvis fyra gånger med en veckas mellanrum. Alla spikarna skall behandlas under varje behandling. Laserljus kan också effektivt behandla svamp som har smittat vävnaden.

Etikettmoln