Hudklinik i Kronoberg

LASER

 

Vårtor

Vårtor kan bli mycket envisa och svara inte på flera behandlingar och kan plåga patienter i flera år särskilt på fötter. Med laser behandlingar kan man nu effektivt få lösningen med mycket reducerad ärrbildning.

Behandling på handen kräver 2-3 gånger medan behandlingar på fötter kräver 3-5 gånger för att försvinna.

 

Skin Resurfacing

Den kollektiva önskan att stanna för alltid ung har skapat en enorm marknad för anti-aging behandlingar. Den senaste utvecklingen inom laserteknik nu leverera en längre livslängd och vetenskapligt beprövad metod för att återställa den naturliga skönheten i huden. Till skillnad från traditionella behandlingar såsom dermabrasion och kemisk peeling, de unika egenskaperna hos laser hud renovering tillåta mer exakt och exakt kontroll över behandlingsprocessen.

Hud renovering och behandlingar föryngring kan utföras antingen i ablativ lägen med en Er: YAG-laser eller icke-ablatively med en Nd: YAG-laser, beroende på den särskilda estetiska resultat som patienten och läkaren vill uppnå. Dessutom kan ablativ och icke-ablativ behandling också kombineras i en omfattande anti-aging behandling, såsom Fractional föryngring systemet.

Introduktion TwinLight Fractional föryngring

Tidigare hud föryngring förfaranden behandlade stora delar av huden, oavsett åldern eller inte. Men med detta nya och revolutionerande TwinLight ® Fractional föryngring metod riktar laserljuset exakt brister i huden och lämnar den omgivande frisk hud orörd. Värmen från laserenergin stimulerar också produktionen av nytt kollagen i läderhuden, och den omgivande, obehandlade huden hjälper att påskynda processen föryngring.

En enkel och effektiv 3-steg lösning

TwinLight ® Fraktionerad föryngring är en enkel 3-stegs procedur optimerad för att avsevärt förbättra hudens mjukhet och ge den ett fräschare, friskare utseende. Den djupa värmeeffekt är Nd: YAG laser hjälper föryngra och stimulera huden, medan Er: YAG-balk hjälper kroppen att bilda nya, stramare hud.

Steg 1 – Konditionering: en Nd: YAG-strålen passerar längs ytan två gånger. Den första passagen ger en kort stimulans på huden, tränger den andra passagen vävnaden, orsakar djup FRAC3 ® uppvärmning och konditionering av huden för en effektiv behandling fraktionerad terapi.

Steg 2 – Fractional behandling: Gammalt, utslitna hud ablateras bort av en fraktionerad Er: YAG-laser. De exakta mikro-avlägsnad kanaler kommer att ersättas med nya, hårdare och frisk vävnad som nya hud former.

Steg 3 – Peeling: Huden är borttagen med en lätt fullständig Er: YAG balk som avslutar behandlingen och tar bort ytliga brister.

Använda fraktionerad ljus att föryngra huden kan producera en effekt som är perfekt graderas till patientens förväntningar, och erbjuder en grad av kontroll och effektivitet som möjliggör mycket exakt skulptering av huden. Behandlingar kan sträcka sig från lätt beröring-ups till djup kollagen remodeling, perfekt för patienter som vill drastiska föryngring effekter, men är inte lutar sig mot aggressiva kirurgiska eller kemiska alternativ. Denna behandling är lämplig för alla hudtyper och toner, med minimal patienter downtime

Nightlase snarkning och apné behandling

– Icke-invasiv
– Ökar kvaliteten på en patienter sömn
– Extremt lätt för någon läkare eller tandläkare att utföra
– Minska effekterna av snarkning och sömnapné
– Säker och patientvänlig behandling

Nightlase behandling är en patentpending, snabb, icke-invasiv och ett vänligt sätt att öka kvaliteten på en patients sömn. Nightlase minskar effekterna av sömnapné och minskar amplituden av snarkning genom användning av mild, ytlig Er-YAG-laserljus. Ingen anestesi används i denna behandling. Under nightlase laserljusbehandlingen värms vävnaden, vilket leder till åtdragning av vävnad som leder till en dämpning av ljudet av patienterna snarkning och en minskning av effekterna av sömnapné

Det kräver flera behandlingar på dag 1, 10 och dag 45. Man måste också behandla bakomliggande orsaker, till exempel övervikt, rökning, alkohol och energidrinken.

Kostnad ; 20 000 kr (oavsett antalet behandlingar)

 

Kärlbehandling

Laserljuset går genom huden direkt ner till blodkärlen som löds ihop och försvinner:

Laser -Longpulsad YAG laser är mycket effektiv för behandling av kärl mellan 1-4 mm i diameter.

Vi kan skonsamt  ta bort de flesta  bristningar,ådernät  och åderbråck på  benen.
Laserljuset passerar hudytan och drar ihop kärlen på djupet utan att det blir några sår eller skorpa på huden. Som regel tar det någon månad innan man ser att kärlen har försvunnit,och under tiden kan det bli en rodnad eller gulbrun strimma längs kärlet. Ibland kan det bli ett litet blåmärke som också försvinner bort. Oftast syns det nästan inget efter behandlingen och den har inte varit mindre effektiv för detta.

Hudrejunvention och ansiktslyft

Med laser man kan ta bort rynkor och göra ansiktslyft utan kirurgangrepp

Det är en serie av intensiva ljuspulser som passerar det yttersta hudlagret och påverkar och reducerar små fina kärl i ansiktet, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar och pigmentfläckar.

Behandlingen förbättrar också fina acneärr och rodnader efter acneärr, samt reducerar grova porer, vissa mörka cirklar under ögonen och reducera fina linjer. Huden nybildning till kollagen stimuleras och hudens åldrande motverkas. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.

Du kan boka här:

Etikettmoln