Hudklinik i Kronoberg

kärlborttagning

Laserbehandlingar är nu en rutin för avlägsnande av många typer av vaskulära lesioner, inklusive hemangiom, kärlmissbildningar som port-vin fläckar, telangiectasias, venösa sjöar och angiomas.

Den perfekta Vaskulär lösningen

Lång-puls Nd: YAG laser ger den perfekta lösningen för behandling av vaskulära lesioner. Llång puls Nd: YAG lasrar penetrera till ett djup av 5-6 mm in i huden, vilket möjliggör mycket effektiva behandlingar. Oberoende forskning visar att över 75% av patienter med djupa hemangiom som behandlas med Nd: YAG laser se en dramatisk tillbakagång i lesionen.

Säker, effektiv och minimalinvasiva

Den riktade kromoforen för vaskulära lesioner är intravaskulär oxihemoglobin, och därför är termisk skada till stor del begränsad till kutana blodkärl. Energin från lasern absorberas av blodet i venen, omvandlas till värme, och venen väggarna därefter förstörs. I jämförelse med andra våglängder, som huvudsakligen påverkar ytlager en skada, Nd: YAG-ljus riktar också det underliggande systemet vaskulära utfodring, vilket är viktigt för att säkerställa den långsiktiga effekten av behandlingen. Denna process är helt säkert som andra friska vener levererar blod till det behandlade området och kroppens immunförsvar rensar bort den döda vävnaden precis som ett blåmärke.

Namnlös

Etikettmoln