Hudklinik i Kronoberg

Ärr

Den minimalt invasiva natur laser ärr-revision behandlingar innebär att de tolereras väl av patienter, och snabbare återhämtning gånger kan den psykologiska effekten av behandlingar ärr översyn realiseras mycket tidigare av patienter.

Utnyttja den medicinska effekt av ljus

Lasrar är idealiskt lämpade för effektiv behandling av ett brett spektrum av ärr vävnad. För hypertrofiska ärr, klinisk forskning med Nd: YAG våglängd har visat betydande förbättringar i det estetiska utseendet och den övergripande vävnad kvalitet ett ärr, inklusive erytem, ​​volym, smidighet, etc. I många fall kan ytterligare förbättringar också erhållas med hjälp mild ablativ Er: YAG hud renovering. Acneärr särskilt svarar bra på Er: YAG behandlingar.

En synergistisk behandling lösning

banbrytande dubbla våglängder ärr-revision terapi, både nonablative Nd: YAG-och fraktionerad-ablativ Er: är YAG våglängder kombineras som en del av en enda övergripande ärr-behandlingsregim med omedelbar synliga resultat som överträffar den traditionella laserbaserade och konventionella ärr behandlingstekniker. Dubbla våglängder ärr behandlingar ger en mycket effektiv lösning som inte bara behandlar ett ärr är estetiskt utseende utan också hjälper till att lösa komplicerande faktorer med ärret vaskulära matningssystem.

Namnlös

Etikettmoln