Hudklinik i Kronoberg

Akne & Akne ärr

Lasern kan också användas för aknebehandling som ger en verkligt heltäckande lösning på problemet. NAD:YAG laser ger  exakt kontrollerad  ljus på ett säkert sätt som sedan tränger in i huden för att effektivt rikta överaktiva talgkörtlar och minska risken för att utveckla nya akne inflammation.

För att förbättra utseendet på akne ärr:  kompletterad laserbehandling baserad på en exakt och skonsam hud renovering där lasern absorberas av de bästa mikro-hudlagren för att förånga ärrad vävnad och stimulera produktionen av nytt kollagen i dermis.

Snabba resultat, utan biverkningar

För att minska aktivt akne, ND:YAG  laserbehandling akne inflammation genom photoselective absorption och kontrollerade effekter och uppvärmning. En  hög effekt Nd: YAG-laser säkert tränger in i huden till en optimal behandling djup termiskt och selektivt förstöra överaktiva talgkörtlar.

Utöver dess termiska penetration effekter Nd: YAG akne laserbehandling påskyndar också läkningsprocessen och stimulerar kollagen ombyggnad, ett viktigt steg i den långsiktiga behandling av akne.

Skonsam & effektiv Akne ärr behandling

För behandling av problematiska akne ärr,  ER: är YAG-laser våglängd idealisk för skonsam ablativ ärr revidering. Er: YAG-laser ger säkert och effektivt den minimala inträngningsdjup som krävs för lätt renovering av akne-ärrad hud och hjälper till att förbättra hudens struktur och ton. Till skillnad från kemisk peeling och dermabrasion, gör laser huden inträngningsdjup för att exakt kontrolleras. Lasern förångas försiktigt micron tunna skikt av akne-ärr yta för att avslöja frisk, oskadad hud nedan. Laser är en snabb, säker och enkel procedur.

Namnlös     Namnlös

Akne

Laser acne behandling som ger en verkligt heltäckande lösning på problemet med akne. Det är exakt kontrollerad Nd: YAG-laser ljus på ett säkert sätt tränger in i huden för att effektivt rikta överaktiva talgkörtlar och minska risken för att utveckla nya akne inflammation.

För att förbättra utseendet på akne ärr, erbjuder Erbium – laser en kompletterande laserbehandling baserad på en exakt och skonsamt hud renovering förfarande där en Er: YAG laser absorberas av de bästa mikro-hudlagren för att förånga ärrad vävnad och stimulera produktionen av nytt kollagen i dermis.

Snabba resultat, utan biverkningar

För aktiv akne, minskar laserbehandling akne inflammation genom photoselective absorption och kontrollerade effekter uppvärmning. Det är hög effekt Nd: YAG-laser säkert tränger in i huden till en optimal behandling djup termiskt och selektivt förstöra överaktiva talgkörtlar.

Utöver dess termiska penetration effekter Nd: YAG akne laserbehandling påskyndar också läkningsprocessen och stimulerar kollagen ombyggnad, ett viktigt steg i den långsiktiga behandling av akne.

Gentle & effektiv Acne Scar Version

För behandling av problematiska acneärr, ER: är YAG-laser våglängd idealisk för skonsam ablativ ärr revidering. Er: YAG-laser säkert och effektivt ger den minimala inträngningsdjup som krävs för lätt renovering av akne-ärrad hud och hjälper till att förbättra hudens struktur och ton. Till skillnad från kemisk peeling och dermabrasion, gör laser hud Resurfacing inträngningsdjup att exakt kontrolleras. Lasern förångas försiktigt micron tunna skikt av akne-ärr yta att avslöja frisk, oskadad hud nedan. Laser är en snabb, säker och enkel procedur.

 

Etikettmoln